Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες, με τελευταία εκείνη για τη ζωή του ιδρυτή της Apple Steve Jobs, έχει βρεθεί στη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους τηλεοπτικούς ηθοποιούς, ενώ έχει εργαστεί και ως παραγωγός σε τηλεοπτικές εκπομπές. Μετά τον χωρισμό του με την Demi Moore, το 2012, βρήκε θαλπωρή στην αγκαλιά της Mila Kunis, με την οποία πρόσφατα απέκτησε το πρώτο του παιδί.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Αγαπημένο φαγητό
«Προσπαθώ να κάνω υγιεινή διατροφή.Έχω κόψει αρκετές κακές διατροφικές συνήθειες, αλλά όχι την πίτσα. Είναι το αγαπημένο μου φαγητό».

Στυλιστικές επιλογές
«Φοράω πάντα ζώνη, γιατί βελτιώνει το ντύσιμο. Αντίθετα, αποφεύγω τις μπότες με τα κοστούμια».

Καθημερινές συνήθειες
«Δεν χτενίζω τα μαλλιά μου, εκτός και αν χρειαστεί να το κάνω, και δεν χρησιμοποιώ ακριβά σαμπουάν και λοσιόν».

Γυμναστική
«Τα τελευταία 3 χρόνια κάνω μαθήματα βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου και έχω μάλιστα κατακτήσει την μπλε ζώνη. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη γυμναστική».

Γονίδια
«Μπορεί από τους γονείς μου να μην πήρα οικονομική βοήθεια, πήρα όμως καλά γονίδια».

Μουστάκι
«Δεν θα με δείτε ποτέ με μουστάκι. Δεν μου πάει καθόλου».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Μότο ζωής
«Ποτέ μη μένεις ικανοποιημένος με τον κόσμο που οι άλλοι σου έχουν σερβίρει. Φτιάξε τον δικό σου κόσμο, όπου θα αισθάνεσαι όμορφα».

Πολυτέλεια
«Για μένα η αληθινή πολυτέλεια είναι να έχει κάποιος προσωπικό χρόνο να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί».

Αυτογνωσία
«Πιθανότατα δεν θα γίνω ποτέ ο καλύτερος ηθοποιός στο Χόλιγουντ, όμως ελπίζω να είμαι ο πιο εργατικός».

Κωμωδίες
«Δεν νομίζω ότι είμαι από τη φύση μου αστείος. Έπρεπε να δουλέψω αρκετά για να μάθω να παίζω σε κωμωδίες».

Κλισέ
«Δεν πιστεύω ότι τα καλά πράγματα έρχονται στους υπομονετικούς. Μάλλον έρχονται σε όσους δεν επιλέγουν την ησυχία τους».

Σχέσεις
«Το δύσκολο δεν είναι να μπεις σε μία σχέση αλλά να τη διατηρήσεις και αυτό θέλει πολλές θυσίες και διαρκή προσπάθεια. Επίσης, δεν είμαι της άποψης ότι τα αντίθετα έλκονται».

Social
media
«Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα social media για να μοιράζονται τετριμμένα πράγματα ή για να προβάλλουν τον εαυτό τους. Εγώ τα χρησιμοποιώ για να μοιράζομαι ενδιαφέροντα πράγματα με τους ανθρώπους».

Περί συναδέλφων
«Θαυμάζω τον Ryan Gosling. Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός, ιδιαίτερα σχολαστικός με τη δουλειά του. Επίσης, ξεχωρίζω τον Johnny Depp, που έχει τα κότσια να παίζει κόντρα ρόλους».

Χαρακτήρας
«Ορισμένες φορές φέρομαι ηλίθια. Δεν κάνω αυτά που πρέπει, ενώ κάποιες φορές λέω πράγματα που μάλλον δεν θα έπρεπε να πω. Μου αξίζει που γελοιοποιούμαι».