1. Μάσκαρα

Οι πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Η μάσκαρα λοιπόν μπορεί να κάνει το βλέμμα μας έντονο και θηλυκό χωρίς να χρησιμοποιήσουμε κανένα άλλο προϊόν μακιγιάζ. Colossal Go Extreme της MaybellineTο ειδικά σχεδιασμένο απλικατέρ της μεταφέρει την κατάλληλη ποσότητα προϊόντος στις βλεφαρίδες για να τους δώσει ένταση, όγκο και να τις ανοίξει σαν βεντάλια.Η σύνθεση της με προ-κερατίνη δίνει όγκο, δυναμώνει τις βλεφαρίδες χωρίς να αφήνει κόμπους.

2. Κονσίλερ

Η γόμα του μακιγιάζ. «Σβήνει» σπυράκια, μαύρους κύκλους, και άλλες ατέλειες και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας.Couvrance Beige Concealer Pen, της AveneEξαιρετικό κονσίλερ, ιδανικό ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν περιέχει parabens και είναι ανθεκτικό στη ζέστη.

3. Το μαύρο eyeliner

Είτε ως μολύβι είτε ως στυλό είτε ως πινελάκι σε υγρή μορφή. Κολακεύει κάθε χρώμα ματιών, διορθώνει το σχήμα τους, «ανοίγει» το βλέμμα και κάνει τη γραμμή των βλεφαρίδων να φαίνεται πυκνότερη.

Quickliner For Eyes, της Clinique Λεπτό, κρεμώδες μολύβι που επιτρέπει ακριβή εφαρμογή και ποικίλα αποτελέσματα: Από smokey eyes μέχρι 60s λουκ.

4. Διαφανές γκλος

Δίνει λάμψη και χαρίζει όγκο στα χείλη αν το εφαρμόζουμε στο κέντρο τους. Τιπ: Ένα διαφανές γκλος μπορεί να φωτίσει και άλλα σημεία του προσώπου, όπως το κόκκαλο της μύτης. To Lipglass, της Mac είναι ένα από τα πιο γνωστά διαφανή γκλος που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι επαγγελματίες make up artists.

5. Το κόκκινο κραγιόν
Οι τάσεις της μόδας έρχονται και παρέρχονται, ωστόσο το κόκκινο κραγιόν παραμένει μια διαχρονική αξία. Και πριν βιαστούμε να πούμε ότι δεν μας ταιριάζει, οι μακιγιέρ δηλώνουν: Το καθαρό, κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε κάθε τόνο και χρώμα επιδερμίδας.

Rouge D’Armani Lipstick, No 522 Ένα από τα καλύτερα ενυδατικά κραγιόν στο κλασικό κόκκινο χρώμα

6. Μια παλέτα σκιών

Αν πρέπει να επιλέξουμε μία συσκευασία σκιάς, τότε ας είναι μια παλέτα με τέσσερις αποχρώσεις που ταιριάζουν με το χρώμα των ματιών μας είναι αρκετή. Μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε μία σκιά ή περισσότερες δημιουργώντας νέα χρώματα και αρκετούς συνδυασμούς.

Rich Chocolate Eye Palette, της Bobbi BrownΗ 7πλή παλέτα συλλεκτικής έκδοσης είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε, για πρωϊνό, βραδινό, διακριτικό ή έντονο μακιγιάζ και πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς που κινούνται σε ουδέτερους, σοκολατί τόνους.

7. Μπρονζέ πούδρα

Η τερακότα χαρίζει ένα ηλιοκαμμένο εφέ που ζωηρεύει κάθε επιδερμίδα, όσο άτονη κι αν είναι. Αρκεί να τη χρησιμοποιούμε με μέτρο.

Poudre Soleil Lissant, της Lierac Βελούδινη σύνθεση που απλώνεται ομοιόμορφα και χαρίζει κολακευτικό χρώμα στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την περιποιείται χάρη στα αντιγηραντικά συστατικά της.

8. CC Cream

Μπορεί να εφαρμοστεί και σκέτη χωρίς μέικ απ, και να κάνει την επιδερμίδα λεία, φωτεινή και ομοιόμορφη. Αν μάλιστα έχει SPF, τότε δε χρειάζεται να βάλουμε έξτρα αντηλιακό.

CC Care + Color με SPF 20, της SephoraΜέσα σε δευτερόλεπτα, προσφέρει μέτρια κάλυψη, ενυδατώνει, προστατεύει και εξουδετερώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας.