Αυτό το χτένισμα θα σας φανεί παιχνιδάκι, αν ξέρετε να κάνετε ανάποδη γαλλική κοτσίδα. Αν όχι, ακολουθήστε τις οδηγίες μιας ειδικού για να το πετύχετε. Αυτό το χτένισμα θα το ευχαριστηθείτε, ιδίως τώρ...
Βήμα - βήμα πώς θα αποκτήσουμε αυτό το εύκολο αλλά εντυπωσιακό χτένισμα που θυμίζει κάτι από τα 60s αλλά και κάτι από το ροκ στυλ των 80s.
Οι μπούκλες είναι πολύ στη μόδα. Είτε είστε φυσική σγουρομάλλα, είτε έχετε ίσια μαλλιά, δείτε πώς θα αποκτήσετε το συγκεκριμένο στυλ.
Μία ειδικός μας εξηγεί βήμα - βήμα πώς να κάνουμε έναν μοντέρνο κότσο που βλέπουμε στις πασαρέλες και που θυμίζει τη δεκαετία των 60s.
Nα ένα από τα πιο εντυπωσιακά – και όχι ιδιαίτερα πολύπλοκα - χτενίσματα της σεζόν που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι.
Ετοιμάσαμε για εσάς ένα κουίζ που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσο καλά ξέρετε να περιποιείστε τα μαλλιά σας και θα σας αποκαλύψει όλους τους τρόπους για να τα φροντίσετε σωστά.
Μάθετε τα πάντα για μία καινοτομική θεραπεία που κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά και δυνατά και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να την κάνετε δική σας!
Ιδού η Phytokeratine Extreme, της PHYTO, η σειρά που είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τα κατεστραμμένα, αφυδατωμένα μαλλιά. Γιατί; Ας δούμε παρακάτω.
Ποιος είναι ο ορισμός των όμορφων μαλλιών και τι πρέπει να κάνουμε για να τα αποκτήσουμε;
Είναι σγουρά; Θέλουμε ίσια. Είναι ίσια; Θέλουμε σγουρά. Συνήθως εμείς οι γυναίκες ζηλεύουμε τα μαλλιά που δεν έχουμε.
Ανεξάρτητα από τις τάσεις που επικρατούν κάθε εποχή, τα λεία μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Γι’ αυτό, σας δίνουμε συμβουλές και σας προτείνουμε ειδικά προϊόντα για να μπορείτε -xωρίς να τρέχετε ...