Πώς θα εφαρμόζουμε το κονσίλερ, όπως οι επαγγελματίες make up artists, για να έχουμε το τέλειο καμουφλάζ και άψογο βλέμμα, χωρίς ατέλειες, στη στιγμή.
Η τάση του μακιγιάζ που λέγεται no make up-make up look, την οποία καθιέρωσαν τα social media
Αυτό το χτένισμα θα σας φανεί παιχνιδάκι, αν ξέρετε να κάνετε ανάποδη γαλλική κοτσίδα. Αν όχι, ακολουθήστε τις οδηγίες μιας ειδικού για να το πετύχετε. Αυτό το χτένισμα θα το ευχαριστηθείτε, ιδίως τώρ...
Μαθαίνουμε τις παγκόσμιες τάσεις της ομορφιάς, τι θα επικρατήσει τη νέα χρονιά στην κοσμετολογία, τις εξελίξεις αλλά και τα νέα συστατικά που θα μας χαρίσουν την καλύτερη εικόνα μας.
Η παγκόσμια τάση ομορφιάς που μεταμορφώνει την επιδερμίδα μας έρχεται από τη Νότια Κορέα. Το korean skincare ή korean beauty είναι η τελετουργία περιποίησης που έχει καθιερωθεί σε όλο τον κόσμο και έχ...
Ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των καλλυντικών και ποια δεν πρέπει να συνδυάζουμε για να μην κάνουμε κακό στην επιδερμίδα μας;
Βήμα - βήμα πώς θα αποκτήσουμε αυτό το εύκολο αλλά εντυπωσιακό χτένισμα που θυμίζει κάτι από τα 60s αλλά και κάτι από το ροκ στυλ των 80s.
Οι μπούκλες είναι πολύ στη μόδα. Είτε είστε φυσική σγουρομάλλα, είτε έχετε ίσια μαλλιά, δείτε πώς θα αποκτήσετε το συγκεκριμένο στυλ.
Μία ειδικός μας εξηγεί βήμα - βήμα πώς να κάνουμε έναν μοντέρνο κότσο που βλέπουμε στις πασαρέλες και που θυμίζει τη δεκαετία των 60s.
Κάντε το κουίζ ομορφιάς για να δείτε πόσο σωστά φροντίζετε την επιδερμίδα σας και αν είστε... στον σωστό δρόμο.