Η Reebok, πρωτοπόρος στις καινοτομίες γύρω από το fitness, συνεχίζει την επιτυχία της σειράς ZPUMP, λανσάροντας το νέο ZPUMP Fusion 2.0. Πρόκειται για ένα κομψό παπούτσι τρεξίματος, το οποίο, χάρη στην τεχνολογία pump, εφαρμόζει τέλεια σε κάθε πόδι.

Τα ZPUMP Fusion 2.0 συνδυάζουν την επαναστατική pump τεχνολογία της Reebok, με το νέο κι ελαφρύ PowerFrame, που διατηρεί το θάλαμο του αέρα κλειδωμένο γύρω από το πόδι, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη εφαρμογή σε κάθε runner.

Ο Scott Daley, General Manager του Running σημειώνει ότι «στη Reebok πάντα ψάχνουμε τρόπους για να βελτιώνουμε την τεχνολογία των προϊόντων μας. Μετά από εκτεταμένη έρευνα πάνω στο προηγούμενο μοντέλο, δημιουργήσαμε ένα νέο πλαίσιο που αγκαλιάζει το θάλαμο αέρα και ενισχύει την καλή εφαρμογή, η οποία γνωρίζουμε ότι έχει μεγάλη σημασία για την running κοινότητα».

Σε αντίθεση με τα κλασικά παπούτσια τρεξίματος, τα οποία αποτελούνται, συνήθως, από 40 διαφορετικά μέρη, το Reebok ZPUMP Fusion 2.0 αποτελείται από μόλις τρία – αποφεύγοντας, με τον τρόπο αυτό, τα άκαμπτα εξαρτήματα, που περιορίζουν την κίνηση του ποδιού:

Η τεχνολογία pump
Ο θάλαμος υποδοχής αέρα είναι ελαφρύς και απόλυτα προσαρμόσιμος, ώστε να φουσκώνει ανάλογα με τον τύπο του κάθε ποδιού και να το «αγκαλιάζει», πετυχαίνοντας τέλεια εφαρμογή.

PowerFrame
Ως αποκλειστικό χαρακτηριστικό του ZPUMP Fusion 2.0, το PowerFrame διασφαλίζει ότι το καλούπι που δημιουργείται από το θάλαμο αέρα θα παραμένει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πόδι, κλειδώνοντάς σε μια ξεχωριστή για τον κάθε έναν εφαρμογή.

Carbonated foam
Η ενδιάμεση σόλα από Carbonated foam, για το πιο ελαφρύ και μαλακό πάτημα.

Όταν η αντλία του ZPUMP Fusion 2.0 πατηθεί, ο αέρας διοχετεύεται μέσω της βαλβίδας και εγκλωβίζεται στους αεροθάλαμους, κάνοντάς τους να κουμπώσουν γύρω από το άνω μέρος του ποδιού – εξασφαλίζοντας, σε κάθε runner διαφορετική εφαρμογή. Κάποιοι μπορεί να χρειαστούν τρία μόλις πατήματα, κάποιοι θα χρειαστούν ίσως και δέκα. Η βαλβίδα απελευθέρωσης επιτρέπει στους runners να αφαιρέσουν τον αέρα από τον εσωτερικό θάλαμο του παπουτσιού με μια κίνηση.

«Τα περισσότερα παπούτσια είναι φτιαγμένα για να ταιριάζουν σε κάποιο standard σχήμα ποδιού. Ωστόσο στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιο standard σχήμα και μέγεθος ποδιού. Το ZPUMP Fusion 2.0 είναι ένα παπούτσι που παίρνει το σχήμα του δικού σας ποδιού κι εφαρμόζει ιδανικά για τρέξιμο, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η Reebok αναζητά συνεχώς την καινοτομία στα running παπούτσια, βελτιώνοντας κι αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών», συμπληρώνει ο Daley.

Τα ZPUMP Fusion 2.0 είναι διαθέσιμα από σήμερα στο www.reebok.comgr και σε επιλεγμένους συνεργάτες εδώ: http://reebok-zpump-fusion.gr/#/