Αν υπήρχε το slicked-back σινιόν ως όρος σε ένα λεξικό, τότε θα έπρεπε να έχει δίπλα του ως συνώνυμο τη Hailey Bieber.

Το μοντέλο κι επιχειρηματίας έχει κάνει τεράστια τάση το συγκεκριμένο στιλ σινιόν, ενώ το χτένισμα έχει κυριεύσει το TikTok, με αμέτρητους χρήστες να δοκιμάζουν διαφορετικά hacks, για να αναδημιουργήσουν το look.

Τα καλά νέα είναι ότι το slicked-back σινιόν είναι αρκετά απλό, αλλά αν δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά πριν, μπορεί να μην ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Για να σας βοηθήσουμε, παρακάτω θα βρείτε όλη τη διαδικασία βήμα-βήμα, για να αποκτήσετε κι εσείς λίγη από τη λάμψη της Hailey Bieber.

#1

Προετοιμάστε τα μαλλιά σας

Το μυστικό για το λείο σινιόν του supermodel είναι τα κομψά, λαμπερά μαλλιά. Για να τα αποκτήσετε, προμηθευτείτε με προϊόντα που χαρίζουν λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά κι εφαρμόστε τα μόνο στις ρίζες των μαλλιών, για να πετύχετε αυτό το sleek αποτέλεσμα που πρέπει να έχει το slicked-back σινιόν.

#2

Βουρτσίστε τα μαλλιά προς τα πίσω & κάντε τη χωρίστρα στη μέση

Ενώ περιστασιακά βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτό το χτένισμα να γίνεται χωρίς χωρίστρα, το slicked-back bun της Hailey Bieber συνήθως έχει χωρίστρα στη μέση. Μόλις κάνετε τη χωρίστρα ακριβώς στο κέντρο του κεφαλιού σας, βουρτσίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω με μια βούρτσα λείανσης (smoothing brush). Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά στο ύψος που θέλετε εσείς -το μοντέλο κι επιχειρηματίας επιλέγει να κάνει την αλογοουρά και μετά το σινιόν περίπου λίγο πιο πάνω από τον αυχένα.

#3

Ψεκάστε την αλογοουρά με ένα texture σπρέι

Για να προσθέσετε λίγο όγκο στα μαλλιά σας πριν δημιουργήσετε το σινιόν σας, ψεκάστε μια γενναιόδωρη ποσότητα από ένα σπρέι υφής στην αλογοουρά.

#4

Διαμορφώστε το σινιόν σας

Ήρθε η ώρα να σχηματίσετε το σινιόν σας. Στριφογυρίστε την αλογοουρά σας γύρω από τη βάση της για να δημιουργηθεί το σινιόν. Στερεώστε το με ένα λαστιχάκι στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σας, αφήνοντας να προεξέχουν έξω από το λαστιχάκι περίπου 5 εκατοστά από τις άκρες των μαλλιών σας. Οι άκρες που θα προεξέχουν από το σινιόν θα δώσουν μια μοντέρνα και παιχνιδιάρικη πινελιά στο χτένισμα.

#5

«Ασφαλίστε» το χτένισμα

Μόλις το slicked-back bun σας είναι στη θέση του, στερεώστε το καλύτερα με φουρκέτες στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας, για να στρώσετε τυχόν φύτρες που μπορεί να πετάνε γύρω από το σινιόν σας. Ολοκληρώστε το χτένισμα ψεκάζοντάς το με μια γενναιόδωρη ποσότητα λακ και είστε έτοιμες.