Υλικά
4 πιπεριές φλωρίνης
100 γρ. ανθότυρο
150 γr. τυρί κότατζ
1 ασπράδι αυγού
1/2 κ.γ. μπούκοβο
1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1/2 κ.γ. θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το ανθότυρο και το λιώνουμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το κότατζ, αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά, το ασπράδι κι ανακατεύουμε.
Πλένουμε τις πιπεριές και τις χαράζουμε σε Τ. Αφαιρούμε όλα τα κουκούτσια από το εσωτετικό.
Γεμίζουμε τις πιπεριές με ένα κουτάλι. Τις μεταφέρουμε σε ταψάκι καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε στους 180°C για 25-30 λεπτά στον αέρα σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά.