Είναι γεγονός ότι οι επαγγελματίες έχουν πολλούς κρυμμένους άσους στο μανίκι τους όταν μιλάμε για τα ψητά.
Και έναν τέτοιο μας αποκαλύπτει η συνδρομητική εταιρία κρέατος The Larder Meat από την Καλιφόρνια, τι κάνουν δηλαδή οι σεφ για να απολαύσουν μπριζόλες και παϊδάκια με τέλεια γεύση.
Αφού αφήσουμε λοιπόν το ψητό κρέας να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά σε ζεστό μέρος μετά την απόσυρσή του από τη φωτιά, υπάρχει ένα τρικ για να απελευθερώσει εξτρά γεύση.
Ρίχνουμε πάνω στην μπριζόλα ή στα παϊδάκια λίγο ελαιόλαδο καλής ποιότητας, αλλά και μια πρέζα χοντρό αλάτι.
Τα λιπαρά του λαδιού, μας λέει η Larder Meat, διασπείρουν τη γεύση σε όλο τον ουρανίσκο μας, ενώ το αλάτι εγγυάται μια εμπειρία βαθιάς επίγευσης, καθώς φτάνει πρώτο στη γλώσσα και προκαλεί σιελόρροια.
«Μην παραλείπετε αυτό το βήμα, αλλάζει πραγματικά τους κανόνες του παιχνιδιού»…
Και έναν τέτοιο μας αποκαλύπτει η συνδρομητική εταιρία κρέατος The Larder Meat από την Καλιφόρνια, τι κάνουν δηλαδή οι σεφ για να απολαύσουν μπριζόλες και παϊδάκια με τέλεια γεύση.
Αφού αφήσουμε λοιπόν το ψητό κρέας να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά σε ζεστό μέρος μετά την απόσυρσή του από τη φωτιά, υπάρχει ένα τρικ για να απελευθερώσει εξτρά γεύση.
Ρίχνουμε πάνω στην μπριζόλα ή στα παϊδάκια λίγο ελαιόλαδο καλής ποιότητας, αλλά και μια πρέζα χοντρό αλάτι.
Τα λιπαρά του λαδιού, μας λέει η Larder Meat, διασπείρουν τη γεύση σε όλο τον ουρανίσκο μας, ενώ το αλάτι εγγυάται μια εμπειρία βαθιάς επίγευσης, καθώς φτάνει πρώτο στη γλώσσα και προκαλεί σιελόρροια.
«Μην παραλείπετε αυτό το βήμα, αλλάζει πραγματικά τους κανόνες του παιχνιδιού»…