Υλικά για 6 μερίδες
½ φλιτζάνι και 2 κουταλιές βρώμη
½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές και 2 κουταλάκια ζάχαρη
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
¼ κουταλάκι αλάτι
½ φλιτζάνι γάλα
1 αβγό
2 κουταλιές ηλιέλαιο
½ φλιτζάνι μύρτιλα και σμέουρα, πλυμένα, αποξηραμένα και σκουπισμένα με χαρτοπετσέτα
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τη βρώμη, το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Προσθέστε το γάλα, το αβγό και το λάδι και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέστε τα μούρα και μοιράστε το μείγμα σε λαδωμένες θήκες για μάφιν, έτσι ώστε να είναι γεμάτες κατά τα 2/3 τους. Ψήστε στους 220°C για 20-25 λεπτά.